Lediga jobb

Lediga jobb

Just nu söker vi:

Vill du arbeta i en organisation som alltid har kunden i fokus?

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vi har ett tydligt kundfokus och arbetar kontinuerligt med projekt som syftar till att förbättra kundservice och att effektivisera processer. På Löf har vi ett öppet klimat och en lärande kultur där vi hjälper varandra. Vi erbjuder gedigen introduktionsutbildning och fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling. Vi har en hög digitaliseringsgrad på vår arbetsplats och ett utvecklat skadesystem. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

Om verksamheten

Löf är ett rikstäckande försäkringsbolag som har till huvuduppgift att försäkra de vårdgivare som finansieras av regionerna. Våra slutkunder är de patienter som drabbats av en patientskada. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf är ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina försäkringstagare, regionerna. Verksamheten omsätter årligen 1,35 miljarder kronor och har en balansomslutning på drygt 11 miljarder kronor.

Vi är cirka 185 medarbetare som arbetar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet. Vår arbetsplats finns centralt på Södermalm i Stockholm.

Kollektivavtal

Löf är medlemmar i försäkringsarbetsgivarna (FAO) och därigenom omfattas vi av kollektivavtal med Forena och SACO.


Just nu söker vi:

Systemutvecklare

Vill du vara med och bidra i det fortsatta arbetet med digitalisering främst inom frontend? Just nu söker vi en engagerad systemutvecklare till vårt moderna kontor på Södra station, Södermalm.

Arbetsbeskrivning

I din roll kommer du att arbeta med systemutveckling, full stack, men med betoning på frontend och användarupplevelse.

Du kommer att arbeta med den fortsatta digitaliseringen och du får vara med och bygga ett modernt försäkringssystem. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av ansvar för utveckling av frontendlager i applikationer inom Löfs skadeverksamhet. Du kommer att ingå i Löf utvecklingsenhet som består av systemutvecklare, scrum master, verksamhetsutvecklare, ETL-utvecklare och kvantitativ analytiker. Tjänsten rapporterar till IT-utvecklingschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en IT-utbildning, t ex från systemvetarlinje, relevant KY-utbildning eller liknande. Du har minst 2-års erfarenhet av webbutveckling i Microsoftmiljö, varav minst 1 år inom frontend. Vi ser gärna att du har kunskap inom Javascript, C#, Microsoft MVC, SQL Server, Entity Framework, .NET framework, less/CSS, bootstrap, WCF.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från försäkringsbranschen och från utveckling av ärendehanteringssystem. Om du har erfarenhet av agilt arbetssätt och automatiserande tester samt kunskaper i angular, react är det också meriterande. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

I din roll arbetar du nära andra systemutvecklare och skadeverksamheten och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Som person är du analytisk och förstår snabbt instruktioner och har en god helhetssyn. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som är nyfiken samt kreativ och lösningsorienterad. Du trivs även bra med att arbeta mot deadlines och du har ett strukturerat och effektivt arbetssätt.

På Löf pågar det just nu mycket utveckling och det är därför viktigt att du har en förmåga att skifta fokus när det behövs. Vi ser det som positivt om du tycker om att lära ut och dela med dig av kompetens. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med frihet under ansvar. I din roll har du en unik möjlighet att påverka och samtidigt arbeta med spännande projekt som bidrar till att utveckla verksamheten. Vi ger möjlighet till ett agilt och modernt arbetssätt och vi fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

För mer information och ansökan

Om du känner igen dig i vår beskrivning, är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt ”Systemutvecklare” till: ansokan@lof.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta IT-utvecklingschef Niclas Gustafsson, 08-551 011 26 eller niclas.gustafsson@lof.se.


Just nu söker vi:

Kvantitativ analytiker

Vill du arbeta i en variationsrik roll med analys och verksamhetsutveckling? Just nu söker vi en engagerad kvantitativ analytiker till vårt moderna kontor på Södra station, Södermalm.

Arbetsbeskrivning

Som kvantitativ analytiker kommer du att leda den verksamhetsnära delen av förvaltningen avseende Löfs beslutsstöd med fokus på riskanalys och säkerställande av rapportering. Du kommer också att driva kravställning och utveckling av beslutsstödet för att främja datadriven verksamhetsutveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

  • Stödja verksamheten med analyser och kravställningar av data i syfte att nå en hållbar ekonomi.
  • Delta i olika projekt och utvecklingsaktiviteter över hela verksamheten.
  • Tolkning av regulatoriska regelverk för finansiell rapportering.
  • Förvaltning och utveckling av Löfs riskrelaterade beslutsstöd i syfte att säkra myndighetsrapportering.

Den kvantitativa analytikern tillhör utvecklingsenheten på Löf som består av systemutvecklare, scrum-master, ETL-utvecklare och verksamhetsutvecklare. Beslutsstödsförvaltningen är delvis outsourcad idag och därmed kommer även outsourcingleverantören att vara en nära samarbetspartner. Tjänsten rapporterar till utvecklingschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst en 4-årig akademisk utbildning inom ekonomi, civilingenjör eller liknande. Om du har utbildning inom finansmatematik/statistik ser vi det som meriterande. Du har arbetat i minst 2 år med liknande arbetsuppgifter och har mycket goda kunskaper i kvantitativ analys samt i  Sas Base och Enterprise Guide. Du har även arbetat med tolkning av Solvens 2 eller Basel-regelverket för banker samt omsatt detta till krav. Om du har kunskaper i Sas Firmwide och Sas for insurance ser vi det som meriterande. Arbete med IFRS är meriterande samt förståelse för finansiell verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk och förstår snabbt instruktioner och har en god helhetssyn. I din roll har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som är kreativ och lösningsorienterad.Då arbetet ställer höga krav på leveranser i tid och med kvalitet behöver du ha ett effektivt och strukturerat arbetssätt. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och trivs med att arbeta proaktivt. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett variationsrikt arbete med frihet under ansvar. I din roll har du en unik möjlighet att påverka och samtidigt arbeta med spännande projekt som bidrar till att utveckla verksamheten. Vi ger möjlighet till ett agilt och modernt arbetssätt och vi fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

För mer information och ansökan

Om du känner igen dig i vår beskrivning, är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt ”Kvantitativ analytiker” till: ansokan@lof.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta utvecklingschef Pinak Haque, 08-551 010 55 eller pinak.haque@lof.se


Just nu söker vi:

Upphandlare

Just nu söker vi en serviceinriktad upphandlare med goda kunskaper i LOU. Som vår nya medarbetare kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö där du arbetar nära verksamheten tillsammans med trevliga kollegor.

Arbetsbeskrivning

Som upphandlare på Löf stöttar du Löfs verksamhetschefer att, utifrån deras behov och kvalitetskrav, genomföra upphandlingar på ett affärsmässigt och effektivt sätt. Detta gör du genom att ge råd och stöd till Löfs medarbetare i upphandlingsfrågor och svara på frågor som rör avtalsförvaltning. Du kommer att genomföra förstudier och marknadsanalyser inför upphandling samt projektleda och genomföra offentliga upphandlingar med tillämpning av LOU. Detta innebär bland annat att, i dialog med ansvarig verksamhetschef, upprätta upphandlingsdokument och ta fram kravspecifikation och avtal.

Du kommer även i nära samarbete med Inköpsenhetens gruppchef och tillsammans med övriga medarbetare vara delaktig i att utveckla och effektivisera befintliga processer och rutiner i syfte att skapa förutsättningar för organisationen att bedriva effektiv upphandlingsverksamhet.

Löf upphandlar främst konsulttjänster, systemstöd och IT samt andra typer av varor och tjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom exempelvis juridik eller ekonomi alternativt har kunskaper inom inköp och upphandling förvärvat på annat sätt. Du har minst tre års erfarenhet av att projektleda och genomföra upphandlingar enligt LOU. Du har mycket god kunskap i svenska, både muntligt och skriftligt.

Personliga egenskaper

I rollen som upphandlare på Löf kommer du att arbeta med kollegor på flera nivåer inom organisationen och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen ser vi också att du har ett strukturerat och affärsmässigt arbetssätt samt är drivande och ansvarstagande. Som person är du noggrann, självständig och flexibel samt en hög grad av servicevilja. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information och ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Löf med Experis. Du söker tjänsten via ansökningslänken där du bifogar CV och personligt brev. Då urvalsprocessen sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Therese Thunström på 0730-62 33 72 alternativt therese.thunstrom@se.experis.com.