Lediga jobb

Lediga jobb

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättning till patienter som skadas i vården samt att bidra till att antalet skador i vården minskar.

Löf har cirka 160 anställda och arbetsplatsen är centralt belägen på Södermalm i Stockholm. Till vår hjälp finns omkring 170 specialistläkare inom samtliga medicinska områden.

Utbildning och kompetensutveckling

Vår roll som utpräglat kunskapsföretag och vår position som marknadsledande inom personskadereglering ställer krav på kontinuerlig kompetensutveckling. Därför lägger vi stor vikt vid en gedigen introduktionsutbildning och behovsanpassad påbyggnad inom respektive ämnesområde. Vi är en lärande organisation med ett fortlöpande utvecklingsarbete och stort medarbetarengagemang.

Kollektivavtal

Löf är medlemmar i försäkringsarbetsgivarna (FAO) och därigenom omfattas vi av kollektivavtal med FTF och SACO.

 

 

Vi söker ETL-utvecklare

Arbetsbeskrivning

Som ETL-utvecklare på Löf ansvarar du för att utveckla och underhålla Löfs beslutstödsystem och stötta en datadriven kultur så att verksamheten kan fokusera på sina kärnuppgifter. Arbetet är varierande beroende på om det pågår rapportering eller exempelvis utvecklingsprojekt parallellt med förvaltningsaktiviteter. Du kommer att arbeta mot deadline och det är därför viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt. För att vara framgångsrik i rollen behöver du upprätthålla en god kommunikation mellan förvaltning, verksamhet och andra parter och samtidigt sätta dig in i logiskt utmanande frågeställningar. Tjänsten rapporterar till IT-chef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– ETL-utveckling
– Dataanalys
– Rapportutveckling
– Förvaltningskoordinering

Erfarenhet

Vi söker dig som har en relevant teknisk högskoleutbildning som exempelvis systemvetare, ingenjör eller en yrkesutbildning med inriktning BI/DW. Du har arbetat i SAS-system och har cirka tre års erfarenhet av projekt eller förvaltning av beslutstödslösningar med fokus främst på datalager men även intressant med datanalys och rapportering. Har du erfarenhet av försäkringsbranschen ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper

Tjänsten innehåller många olika kontaktytor och det är därför viktigt att du är social och har en god samarbetsförmåga. Du är strukturerad och planerar ditt arbete för att leverera utifrån de tidsramar som finns. Som person är du resultatinriktad och har en förmåga att snabbt förstå instruktioner och har en god helhetssyn.

Vi erbjuder

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. På Löf får du snabbt inblick och har möjlighet att påverka företagets samlade beslutstödsprocesser och rapporteringsunderlag vilket ger en unik möjlighet att utvecklas i rollen. Vi erbjuder ett varierande arbete och vi fäster stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling. Löf är ett värderingsstyrt företag med tydligt resultatfokus.

För mer information och ansökan

Om du känner igen dig i vår beskrivning, är du varmt välkommen att skicka din ansökan i form av ett personligt brev och cv märkt ”ETL-utvecklare” till: jobs@lof.se.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta verksamhetsutvecklare Pinak Haque, 08- 551 010 55, pinak.haque@lof.se.