HemNyhetsarkivLöf är Sveriges tredje friskaste företag

Löf är Sveriges tredje friskaste företag

Pressmeddelande:

För andra året i rad har Löf blivit utsett till ett av Sveriges friskaste företag. Det står klart efter att hälsoföretaget Feelgood, som arrangerar tävlingen, idag presenterat vinnarna. Löf tog hem tredjeplatsen i årets upplaga.

– För andra året i rad har vi blivit utsedda till ett av Sveriges friskaste företag. Friska medarbetare är en avgörande faktor för vår framgång som företag, och därför ser vi tillsammans med våra medarbetare till att skapa en arbetsmiljö som främjar både hälsa och välbefinnande, säger Henrik Cronmark, HR-chef vid Löf.

Totalt deltog närmare 100 företag och organisationer i årets upplaga av tävlingen Sveriges friskaste företag, som arrangeras av hälsoföretaget Feelgood. Tävlingen syftar enligt arrangören till att lyfta fram goda exempel på arbetsgivare som investerar i sina medarbetare och bidrar till en välmående arbetskultur. Alla områden som Löf har arbetat kontinuerligt med under de senaste åren.

– Utöver vårt arbete inom områden som arbetsmiljö, hälsa och kompetensutveckling arbetar vi dessutom med att skapa en bred medarbetarrepresentation inom Löf. Vilket vi bland annat gör genom att involvera våra medarbetare inom olika utvecklingsprojekt och styrgrupper. Vad som är gemensamt för våra satsningar är vår strävan efter en ännu mer jämlik och inkluderande arbetsplats, säger Henrik Cronmark.

Årets vinnare av utmärkelsen som Sveriges friskaste företag är RO-gruppen. Nacka kommun följde på andra plats och Löf på tredje plats.