HemNyhetsarkivLöf är Sveriges fjärde friskaste företag

Löf är Sveriges fjärde friskaste företag

Nu står det klart att Löf är Sveriges fjärde friskaste företag. Detta efter att hälsoföretaget Feelgood idag presenterat vinnarna i sin årliga tävling.

– Vi är både stolta och glada över att nu kunna titulera oss som ett av Sveriges mest friska företag. Trots att vi inte gick hela vägen är utmärkelsen fortfarande ett kvitto på att vi lyckats i vårt viktiga och hälsofrämjande arbete, säger Henrik Cronmark, HR-chef vid Löf.

Runt 100 andra företag och organisationer runt om i landet deltog i tävlingen, som arrangerades av hälsoföretaget Feelgood. Efter att årets resultat presenterats stod det klart att Löf är ett av Sveriges sex friskaste företag.

Det är femte året i rad som Feelgood arrangerar tävlingen om Sveriges friskaste företag. En tävling som syftar till att lyfta fram goda exempel på arbetsgivare som investerar i sina medarbetare och bidrar till en välmående arbetskultur. Områden som Löf arbetat kontinuerligt med under de senaste åren.

– Medarbetarrepresentation ligger i vårt dna och inom Löf låter vi våra medarbetare finnas representerade inom en rad olika frågor, alltifrån arbetsmiljö och jämställdhet till olika styrgrupper och utvecklingsprojekt. Genom en bred delaktighet har vi också lyckats bygga upp en god och inkluderande företagskultur, säger Henrik Cronmark.

Vinnaren till utmärkelsen som Sveriges friskaste företag 2021 blev SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB. På andraplats återfinns Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning följt av Tetra Pak på tredjeplats.

Några av Löfs medarbetare med en tavla från Feelgoods tävling.