HemOm ossFaktureringsuppgifter för leverantörer

Faktureringsuppgifter för leverantörer

Information för leverantörer om fakturor till Löf

E-fakturor

Vi vill att leverantörer sänder elektroniska fakturor till oss.
I första hand vill vi att ni skickar e-faktura till oss via PEPPOL-nätverket där formatet vi kan ta emot är PEPPOL BIS Billing 3.0.

PEPPOL: 0007:5164018557
GLN: 7365164018555
Organisationsnummer: 516401-8557
Operatör för e-fakturor: InExchange

Obs! Vi tar inte längre emot fakturor via e-post som pdf då detta format inte är giltigt enligt lagen om elektronisk fakturering som trädde i kraft den 1 april 2019. Vi tar inte heller emot pappersfakturor med posten.

Om du saknar möjlighet att skicka e-faktura

Det finns ofta möjlighet att skapa e-faktura via befintliga affärssystem/ekonomisystem. Hör med din systemleverantör. Faktureringstjänster kan också köpas via vissa företag för att åstadkomma samma sak, liksom installation av så kallad virtuell fakturaskrivare.

Har ni ingen lösning för e-faktura kan vår samarbetspartner InExchange hjälpa er att komma igång. Här kan du kostnadsfritt registrera upp till 100 e-fakturor per år: www.inexchange.se/skicka-faktura

E-fakturaportal

För er som inte har ett affärssystem eller är ansluten till en e-fakturatjänst, finns möjligheten att kostnadsfritt ansluta er till Löfs e-fakturaportal hos InExchange:  Registrera dig och börja skicka e-fakturor till oss

Referens på fakturan

Som referens på din faktura till Löf är det bra att ange namnet på den person som gjort beställningen.

Frågor om fakturor

Skicka din fråga till faktura@lof.se